Homo Exsolvens – wo 26 dec. 2007

'Julaftonen' (Kerstavond) van Carl Larsson (1915).
‘Julaftonen’ (Kerstavond) van Carl Larsson (1915).

Jaarlijks zegt ons moeder dat ze voor er het kerstdiner niet veel bijzonders van gaat maken. Vervolgens doet ze dat dan toch.

De planning van het familiediner met kerstmis wordt in ons geval bepaald door de schoonouders van mijn broer. Aangezien zij het meest om kerst geven, gaan broerlief en partner op eerste kerstdag daar eten. Op tweede kerstdag zitten we vervolgens bij mijn moeder, die meestal ook nog wat andere mensen uitnodigt. Stiekem is dat altijd nog best gezellig.

Ik eindigde, om te vieren dat de kerst weer voorbij was, in Dok19 waar diverse verwachte vrienden afwezig bleken en enkele onverwachte vrienden wel present waren. Onder hen iemand die me wist te vertellen dat zijn relatie voorbij was, omdat hij erachter was gekomen dat zijn partner verslaafd was aan de coke. Werd het toch nog een witte kerst, dacht ik, maar die grap durfde ik hardop niet te maken.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Exsolvens – wo 26 dec. 2007”

  1. LOL @ witte kerst! Inderdaad wel een beetje een gewaagd grapje hahaha, maar ‘k vind het wel een leuke voor de niet betrokkenen ;-)

    [sÇ: gelukkig ben ik netjes opgevoed.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *