Homo Lucider – di 25 dec. 2007

Kerst

Het voordeel van kerst is dat de keuze uit het aantal films op televisie reusachtig is. Ik ging er vanaf halverwege de middag dan ook maar eens goed voor zitten. Fles rosé erbij en ik zou de dag wel doorkomen.

Hoogtepunt was natuurlijk de kerstspecial van de geweldige sci-fi serie Dr. Who. Shrek was een zeer goede tweede en Speed kan je natuurlijk ook niet vaak genoeg zien.

Het avondmaal bestond uit rode kool met appeltjes en gebakken aardappels. En voor het optimale kerstgevoel had ik in een kaasplankje voorzien.

Wellicht kan ik volgend jaar een filmavond organiseren. We hebben ooit met een stel vrienden al een LOTR-marathon gedaan, maar zwaardere kost, een Heimat-marathon bijvoorbeeld, zou natuurlijk ook kunnen, al heb je daar met de tweede en derde serie films minstens drie dagen voor nodig. Voor je het weet is de kerst al weer voorbij.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

8 gedachten aan “Homo Lucider – di 25 dec. 2007”

  1. Hoera, nog een Doctor Who-liefhebber. Een Twin-Peaksmarathon is ook erg leuk.

    [sÇ: twin peaks? da’s toch die serie waarvan iedereen nog steeds niet weet hoe het verhaal afloopt?]

  2. Als je kerst nog sneller voorbij wil laten gaan, moet je doen wat ik deed. De hele dag in bed liggen met buikgriep… Voor je het weet is de dag voorbijgeslapen.

    [sÇ: ideetje voor volgend jaar.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *