Homo Iners – ma 7 jan. 2008

lui

Ik heb maar één versnelling. Wanneer ik het niet druk heb, doe ik bijna niets.

De afgelopen weken heb ik me dus maar aan weinig dingen kunnen zetten. Het was reces, ik ben in between jobs, ik schoot direct in mijn luie modus. Met desastreuze consequenties voor mijn bioritme.

De gevolgen waren ook desastreus voor het huishouden, want in mijn luie modus doe ik ook niet aan stofzuigen. Zelfs het scheren schiet er regelmatig bij in. Als je baanloos bent, moet je je daar ook naar gedragen.

Gelukkig is het reces weer afgelopen. De eerste vergadering van de fractie in Breda in het nieuwe jaar stond keurig in mijn agenda. Douchen en scheren, het huis gestofzuigd, het toilet schoongemaakt. Nog iets drukker en ik ga ook mijn weblog bijwerken. Een mens moet durven dromen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Homo Iners – ma 7 jan. 2008”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *