Homo MMVIII – di 1 jan. 2008

vuurwerk

Het aardige van achterlopen met je blog is, dat het de lezers nauwelijks kan zijn ontgaan dat het inmiddels 2008 is geworden. Dus wanneer ik het heb ver de jaarwisseling, weten jullie allemaal wat ik daarmee bedoel.

Vervolgens hoef ik het niet te hebben over goede voornemens, omdat die, met uitzondering van het voornemen stug door te blijven roken, allemaal zijn mislukt. Mijn kroegbezoek is niet gehalveerd (wel afgenomen overigens) en mijn oefeningen aan het begin van de dag sla ik al weer regelmatig over. Tot zover alle dingen die je zelf ook wel had kunnen bedenken.

Het enige dat ik dan nog moest beslissen van mezelf of ik ook in 2008 weer vegetariër zou blijven. Ja, zo heb ik mezelf voorgenomen. Het vorig jaar begonnen experiment bevalt heel goed en het blijkt ook allemaal best goed te doen. Te laten eigenlijk. Vlees eten, bedoel ik dan.

Zonder het zelf te hebben gewild, heeft ook dat voornemen een flinke deuk opgelopen. Daarover later, als het zover is, meer.

Mag ik jullie met terugwerkende kracht een heel gezond, gelukkig en seksueel aantrekkelijk 2008 toewensen?

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

7 gedachten aan “Homo MMVIII – di 1 jan. 2008”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *