Homo Ebrius – di 5 febr. 2008

Peter Painter en ik

Na de afspraak in Utrecht, had ik nog genoeg tijd over om enkele schriftelijke vragen te stellen over gevaarlijke giftransporten, voordat ik samen met de vriendengroep op onze vaste stek tegenover Café de Beyerd naar de carnavalsoptocht ging kijken.

Hoewel carnaval natuurlijk niets met overmatige alcoholconsumptie te maken heeft, moet ik tot mijn eerlijkheid bekennen dat ik me de volgende ochtend niet eens precies kon herrinneren waar we vervolgens allemaal nog naar toe gegaan zijn. Volgens mij zaten de Catch 22, de vulling en café Bruxelles in ieder geval in het programma. Net zoals ik me kan herrinneren dat ik vervolgens nog pobeerde mijn burgerplicht te vervullen door mensen aan te spreken die tegen de Grote Kerk aan het zeiken waren. Waarbij ik overigens hopeloos over een paar omgevallen fietsen struikelde en daarna besloot dat het zinloos was om tegen de tsunami van urine te vechten die de zandstenen kerk die avond te verduren had. Dus ging ik maar een te duur en te vet frietje halen om vervolgens aan de bar van de Boulevard te belanden.

Het was eigenlijk verbazingwekkend dat ik vervolgens nog de energie had om ’s nachts nog een kop thee te gaan drinken bij vrienden aan de andere kant van de stad. Ik moet wel heel erg dronken geweest zijn.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

6 gedachten aan “Homo Ebrius – di 5 febr. 2008”

 1. wel. met die outfit is het maar te hopen dat je zat genoeg was… nog voor het aantrekken ervan. Getver.

  [sÇ: en dan te bedenken dat ik me ten opzichte van de rest nog had ingehouden.]

 2. Zeg, was die optocht in t Kielegat niet op maandag?

  [sÇ: het is ook geschreven vanuit het perspectief van de volgende ochtend.]

 3. Dus je hebt je niet aan het advies van de GGD gehouden (3-6 biertjes per carnavalsdag)?

  [sÇ: er zijn vier carnavalsdagen, dus in totaal 24 biertjes. ik denk dat ik me wel aan dat advies gehouden heb.]

 4. huh ben je vervolgd? echt? waneer?
  Tja historisch gezien, geen vervolging op mensen van je vader kant hor ! .. ons groot vaders hebben joden verwelkomt toen “600 jaren vroeger” De Europeanen hebben die in Spanje gezameld en op middellandse zee opgezet hadden..Desondanks kun je trost zijn op je vaders kant..:) Als je meer weten kommen wil lees de Osmanische archieven. Tja dat weet erg weinig mensen in Europa he? Tja bepaalde landen hebben geen veel geld hun Fascisme op te bergen .

  [sÇ: ik ben niet trots op dingen van voorvaderen. ik heb daar zelf immers part noch deel aan gehad.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *