Homo Dubitans – wo 26 mrt. 2008

Vlinders

Oké, stel je dent dat je iemand leuk vind. Dan zou dat dat zijn, ware het niet dat vanaf dat moment allerlei keuzes en afweginge gemaakt moeten worden die het leven nodeloos complex maken.

Ik mag beroepsmatig, als politicus, dan wel continu keuzes moeten maken, privé vind ik dat aanmerkelijk lastiger. De eerste vraag die opdoemt: hoe leuk vind ik de persoon in kwestie. Vervolgens volgt meteen de vraag hoe leuk de persoon in kwestie jou vind en indien de uitslag op beide vragen een vermoedelijk positief antwoord is, volgt het dilemma bellen of SMS-en?

Daarna volgt de afspraak, de vraag wat je met zo iemand moet doen en wanneer de beide partijen tijd hebben in de agenda om eerder gemaakte keuze ook te effectueren. Om dan te peilen in hoeverre je dan al bereid bent om je als ietwat losbandig bekendstaande levensstijl aan te passen aan de nieuwe realiteit.

Pas veel later nog volgt de keuze of je zo iemand dan ook nog eens mee wilt nemen naar een gemeentelijke receptie. De saaiheid van veel van dit soort bijeenkomsten zou namelijk meteen wel eens het einde kunnen zijn van iets dat er nog niet eens is.

Leven… moeilijk hoor.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

10 gedachten aan “Homo Dubitans – wo 26 mrt. 2008”

 1. Misschien maakt zo iemand het allemaal wel wat spannender op dat soort gelegenheden. En verder ben ik natuurlijk ontzettend nieuwsgierig!!!!

  [sÇ: waarom verbaast me dat nu weer niet.]

 2. Ik zou zeggen, aan jou om er net voor te zorgen dat zelfs de saaiste bijeenkomsten wat minder saai zijn? ;-) Je merkt het vanzelf wel hoor of hij je nog belt of smst.

  [sÇ: en elke vijf minuten kijken of je geen berichtje gemist hebt.]

 3. hahaha neem mij maar… ik maak de saaiste bijeenkomsten voor je een hete debat met mijn scherpe tong :)…. Trouwens ik heb je niet gezien op het debat in Paradiso wegens de Pink Istanbul bijeenkomsten.. Mensen uit Ankara was aanwezig en de Fatma van D66 .. Nederland wil bekentenis maken met de Turkse Homo organisaties ..Was leuk naar het debat was ook een party met de Mercan Dede… Neem je ook deel met zoiets als politici?

  [sÇ: nee dank je. ik probeer te integreren.]

 4. Dat is het evenwicht. Links en rechts gelijk. Dus links gedeeld door twee is rechts maal twee. Anders is het samen niet meer gelijk.

  [sÇ: boeddhistische fase?]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *