Homo Fluens – zo 9 mrt. 2008

zadel

Wat schrijf je als life-blogger annex blogger-politicus annex commentator over een zondag waarop je niets bijzonders hebt gedaan, er geen vergaderingen waren en er ook geen krant is uitgekomen.

Ik kan natuurlijk schrijven dat ik al mijn spijkerbroeken op 90 graden heb gewassen in de hoop dat de vlekken er uit zouden gaan die zijn veroorzaakt door een leren fietszadel dat om één of andere reden ineens begon af te geven en het zitvlak van werkelijk al mijn broeken heeft viesgemaakt. Geen gezicht en, helaas, ook geen succes.

Ik kan ook schrijven dat het kabeltje van de adapter van mijn laptop een kabelbreuk heeft, waardoor de laptop alleen wordt opgeladen als ik het kabeltje in een specifieke hoek houdt en wat betekent dat ik binnenkort weer heel vervelend de soldeerbout te voorschijn moet halen.

Ik zou zelfs over de afwas kunnen schrijven, ware het niet dat de afwasmachine het programma keurig heeft afgewerkt zonder enige problemen. En, oh ja, de douchebak lekt, waardoor er nu handdoeken in mijn huiskamer liggen.

Hoe is het mogelijk, toch weer een verhaaltje.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *