Homo Sanus – ma 20 okt. 2008

Keelaandoeningen

Om iets voor negen liep ik vrolijk het Diaconessen Baronie Amphia-ziekenhuis binnen, waar Dokter van de Rijt me iets later zou ontvangen. Vrolijk nam ik plaats tussen de ouden van dagen met hun kwaaltjes.

Opnieuw pakte de dokter het cameraslangetje om dat behendig via mijn neus mijn strot in te laten zakken. Iets minder vrolijk, maar nog steeds goedgemutst, deed ik mijn uiterste best om niet te kokhalzen.

Binnen enkele minuten kwam het verlossende woord. De tweede operatie was helemaal geslaagd en ik was geheel genezen van de poliep die jaren lang mijn stembanden had gekweld. Rond half tien stapte ik vrolijk op uit het ziekenhuis en fietste de week tegemoet.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

4 gedachten aan “Homo Sanus – ma 20 okt. 2008”

  1. Ken je die reclame van Fons, die ook een poliep had? ‘Fons bel jou over een máánd terug…’ Geweldig. Ook hij is van zijn poliep af, maar heeft toch weer een breek. En nou ken ie nie gamen nie. Maar toegegeven, hier houdt iedere vergelijking wel op.

    [sÇ: nie game nie en nie internette nie.]

  2. En de Bredase Jesus Christ Superstar is dus voor volgend jaar ook weer verzekerd van een bijdrage uit je ruw gouden keeltje?

    [sÇ: ik zou nu ook maria magdalena kunnen doen, denk ik.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *