De Pukkelpopper (1) – wo 19 aug. 2009

Pukkelpop 2009
Pukkelpop 2009

Ja, goed. Het was misschien ook wat overmoedig om zes sixpackjes bier in mijn backpack te doen. Het werd een zware rugtas. Of, om het anders te stellen, op weg naar de trein werd ik ingehaald door een Boerka.

Dat laatste was trouwens niet alleen bijzonder omdat ik meestal in tamelijk straf tempo door de stad banjer, maar ook omdat ik in mijn buurt nooit eerder een boerka had gezien.

Pas voorbij Tilburg kwam ik erachter dat ik de kaartjes had laten liggen op tafel. Het werd een ritje heen-en-terug waarbij ik, om maar niet nog een half uur te moeten wachten, een taxi aanhield om mij van en terug naar het station te brengen. Moest net lukken in 11 minuten, dacht ik en dat bleek ook zo.

Al met al werd het dus toch nog laat voordat Roadtotom en ik verenigd waren met de rest van ons Pukkelpopgroepje. Gebracht nota bene door de ouders van Roadtotom, die het maar onzin vonden om ons per trein te laten reizen. En vanaf dat moment kon niets me nog deren. Tent opzetten in het donker, veel te groot luchtbed zonder pompje opblazen en, o heerlijkheid, dat eerste biertje op de festivalweide.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *