De Uitslaper – zo 16 aug. 2009

wekker
wekker

Triiiiiiiiiing, deed de deurbel waarschijnlijk een minuut lang. Ergens begon er iets in mij wakker te worden. „Triiiiiiiiiiing”. Shit, dacht ik. Hoe lang zou ‘ie al voor de voordeur staan?

Hij had de vorige dag nog wel gevraagd of 11 uur niet te vroeg voor me was. En waarom zou dat te vroeg voor mij zijn? Meestal wordt ik zondagmorgen ergens tijdens Vroege Vogels wel wakker. Maar het was de avond ervoor nogal laat geworden vanwege een tamelijk spontaan feestje dat zowel qua tijd als qua drank enigszins uit de hand gelopen was. En dus had ik door twee sms’jes, drie gemiste oproepen en een kwartier lang trekken aan de deurbel heen geslapen.

Misschien moet ik in het vervolg toch maar niets afspreken op zondagmorgen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *