Politieke Spits – ma 14 sept. 2009

Spits
Spits

Het leven van een politicus kent weinig regelmaat. Overdag werk ik drie dagen in de week in Den Haag, ‘s avonds heb ik vaak een vergadering of een bijeenkomst en er willen ook nog wel eens verplichtingen tussendoor komen.

Een fatsoenlijke avondmaaltijd kook ik voor mezelf tegenwoordig hooguit nog in de weekeinden. Of als er mensen komen eten. Voor de rest doe ik het met de Veggie Delight van Subway en andere niet al te vette vormen van fastfood.

Soms zijn er weken dat werkelijk alles tegelijk komt. Prinsjesdag en de daaropvolgende Algemene Politieke Beschouwingen maken het een zelfs voor Haagse begrippen hectische week. Daarnaast hebben we in Breda drie commissievergaderingen en, oh joy, is het dit weekeinde ook Breda Barst, het popfestival waarvan ik me al vanaf de eerste editie een trouwe vrijwilliger mag noemen.

Het is politiek spitsuur. Zou daar een vorm van sitsheffing op toegepast kunnen worden?

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *