Breda Barst – zo 16 mei 2004

We moeten weg. De verhuurder heeft enkele dagen eerder laten weten dat het pand ontruimd moet worden en dus moet ook de decor-groep van Breda Barst vertrekken uit de school. Dat betekent dat er een hoop rotzooi binnen heel korte tijd versjouwd moet worden. Zondagmiddag maar wat gewerkt.

’s Middags een vergadering met de taakgroep faciliteiten over de facilitaire zaken die voor het popfestival nog geregeld moeten worden. In de MeZZ, dus we konden het combineren met een terrasstoel in de zon en een heerlijk witbiertje (en daarna nog één en nog één). En aangezien Guido zijn veertig alcoholvrije dagen er ook weer op had zitten kon hij ook weer meedoen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *