Breda Biert – ma 1 nov. 2004

De Breda Barst-vergadering viel weer eens samen met de fractievergadering. En hoewel de begroting er weer aankomt, besloot ik toch maar eerder te vertrekken op de fractie, om zo het staartje van de Breda Barstvergadering nog mee te kunnen maken.

Deze was voor de verandering verbazingwekkend snel afgelopen. Doorgaans begint de rondvraag pas rond tien over tien. Nu zaten we om half tien al in de kroeg. Ik had dus eigenlijk beter op de fractie kunnen blijven, maar een biertje, daar spuug ik ook niet in.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *