Barst – zo 17 apr. 2005

De laatste voorronde van Breda Barst was ook de meest gevariëerde en daarom waarschijnlijk ook de leukste. En ondanks alle muzikale meningsverschillen binnen de jury, waren we het er ook behoorlijk snel over eens welke bands er door mochten naar het festival. Om te beginnen de geweldige ska-band The Palookas. Verder de intelligente retro-eighties-in-een-fris-jasje muziek van Omski, de -crosby-stills-nash-young-harmonische-singersonwriter-rock van Teaser en de funky klanken van Red Carpet. Alleen deze bands al zijn zeer de moeite waard om 11 en 12 juni naar het Bredase stadspark ’t Valkenberg af te reizen. Om over de rest van de programmering maar te zwijgen. Check www.bredabarst.nl!

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *