Feestje – vr 15 apr. 2005

Het was een vaag feestje in Eindhoven, waar ik verzeild was geraakt. Allereerst natuurlijk omdat ik pas laat aankwam en de rest van de aanwezigen al enige mate van dronkenschap begon te vertonen. Ten tweede omdat er drie feestvarkens waren die allemaal hun eigen nogal verschillende vriendenkring hadden uitgenodigd, en ten derde omdat de huiskamer waarin ik bleef slapen, niet de huiskamer was van Joost, wiens gast ik was, maar van een compleet onbekende. Want het waren dan wel drie mensen die samen een feestje gaven, het feestje werd gehouden in de studentenwoning van nog een vierde, mij volslagen onbekend figuur.

De volgende ochtend bood het fatsoen mij, en enkele anderen die ook hadden overnacht, de troep enigszins op te ruime. Daarbij kwam ik een nogal dubieus experiment tegen met een glas wijn en borrelnootjes. Het resultaat staat hierboven afgebeeld.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *