Program – vr 23 sept. 2005

De programcommissie kwam ’s ochtends bijeen. Twee conclusies waren al snel getrokken. Eén: het programma zou tegen wil en dank toch weer een vrij gedetailleerd en inhoudelijk boekwerk worden; en twee: we hadden een week of twee extra tijd nodig.

Het ontwikkelen van een verkiezingsprogramma is altijd weer een lastige zaak. Een aantal dingen kan weliswaar overgenomen worden uit vorige programma’s, maar veel zaken moeten geactualiseerd worden. Daarnaast is de financiële situatie van Breda in de komende periode aanmerkelijk minder rooskleurig dan de afgelopen bestuursperiode. Dat is ook logisch, aangezien er de afgelopen jaren veel geld is uitgegeven en gereserveerd voor nodeloze, dure projecten.

Schrijfwerk genoeg dus. Waardoor ik ’s avonds zo’n honger had dat ik met liefde inging op de uitnodiging van vrienden Guus en Peter om te gaan eten bij de Argentijn. Waardoor ik pas vrij laat naar Utrecht ging om daar het verjaardagsfeestje van alto-Joris bij te wonen. Gelukkig kon ik blijven slapen. Al was het maar omdat ik de volgende dag al weer betrekkelijk vroeg op het partijbureau van GroenLinks moest zijn.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *