Nieuwjaarsreceptie – vr 6 jan. 2006

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente is het moment om mijn jaarlijkse grap uit de kast te trekken. Een driedelig pak waar je een klein eiland voor had kunnen kopen. Ik draag zelden een pak, maar als ik dat doe wil ook een mooier pak dan al die CDA-ers en VVD-ers bij elkaar. Dus wanneer beter dan bij de nieuwjaarsreceptie.

De krakers van de Heilig Hartkerk waren er ook. Of althans, een delegatie daarvan, om te laten zien dat ze niet uit het veld te slaan waren. En dat waren eigenlijk ook meteen de meest gezellige mensen die er aanwezig waren. Nog uren na het einde van de receptie maakten zij muziek in het rokersgedeelte. En hoewel ik zeker voor hen eerst wat onherkenbaar was in dat pak, heb ik er nog anderhalf uur bijgezeten.

De foto is overigens niet van de receptie. Deze is anderhalf jaar eerder genomen, bij de benoeming van Burgemeester Van der Velden. Dat was ook zo’n ‘pak-moment’.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Nieuwjaarsreceptie – vr 6 jan. 2006”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *