Luchtkwaliteit – za 18 febr. 2006

We gingen met z’n allen ramen lappen. Tweede Kamerlid Wijnand Duyvendak, wethouderskandidaat Wilbert Willems en de nummers één tot en met zes van de GroenLinks-lijst. We hadden er natuurlijk ook een bedoeling mee: de Academiesingel is zo’n beetje de meest vervuilde straat van Breda qua luchtverontreiniging en al die troep die er tegen het raam zit, krijg je dus ook in je longen. GroenLinks wil schonere ramen, maar eigenlijk vooral een schonere lucht.

Daarna sloten we ons aan bij de ploeg die al de hele dag in de stand van GroenLinks stond. Zo’n dag op de markt is eigenlijk een van de leukste dingen die er is. Even geen debatten, tv-optredens, interviews of wat dan ook. Maar gewoon onder de mensen. Daarom ben ik er de zaterdag voor de verkiezingen ook de hele dag. Alhoewel, ik ben bang dat ik ’s ochtends eerst een debatje voor de televisie heb. Tsja…

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Luchtkwaliteit – za 18 febr. 2006”

  1. @Rian: Jezus, wat suf. Wijnand natuurlijk, heb het meteen veranderd. Heb net e.e.a. gelezen over Open Source en een motie die Vendrik daarover had ingediend. Maar het blijft suf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *