Homo Laboris – za 7 oct. 2006

toen Daniëlle nog jong was

Wakker worden, een videootje monteren, een trein missen en toch nog op tijd zijn voor de web-bijeenkomst. Inderdaad, het was geen vrije zaterdag.

De officiële start van de campagne, die in werkelijkheid trouwens pas over een week echt begint, vond vandaag plaats op de Haagse Hoge School. En hij eindigde, met een aantal partij-intimi, in een kroeg met de naam Station Bodega, naast Hotel Fabiola. Een Haags volkscafé met een Waalse dame achter de bar die luisterde naar de naam Daniëlle. Veel maakte dat niet uit, ook als je haar Xaviera noemde, bracht ze de bestelde hoeveelheden bier.

Op de terugweg naar Breda maakte ik nog een stop in Delft om een biertje te drinken, tot grote frustratie van Jaap die toch eigenlijk echt vroeg naar bed wilde. Maar ik wilde van geen wijken weten. Een Turkse pizza en een Hertog Jannetje vormden gezamenlijk ontbijt, lunch en avondmaaltijd van deze dag.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Laboris – za 7 oct. 2006”

  1. Jullie waren zaterdag jl in cafe de Stationsbodega zo te lezen over de ligging ervan. Op zondag een pleisterplaats voor ADO Den Haag adapten maar GL adapten zijn er dus ook welkom.

    [sÇ: Volgens mij is iedereen er welkom, zolang je maar ergens adept van bent.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *