Homo Ambitus – ma 13 nov. 2006

leiden

De campagnebus ging naar Leiden. Ik besloot met de trein zelf naar Leiden af te reizen. Het scheelde me bijna drie uur reizen. Volgens het spoorboekje dan, want in realiteit had ik die dag twee keer een half uur vertraging. De laatste maand laat de NS het sowieso weer flink afweten.

’s Avonds fractievergadering in Breda. En een bezoek van twee dames van het Stedelijk Gymnasium die mij wilden interviewen voor hun verkiezingskrant. De verkoudheid zet niet door, maar neemt ook niet af.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Ambitus – ma 13 nov. 2006”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *