Homo Naturalis- zo 12 nov. 2006

dijkwandeling

In Binnenmaas is een groot interregionaal bedrijventerrein gepland. De inwoners zitten er niet op te wachten. Kamerlid Wijnand Duyvendak ook niet. Daarom was de campagnebus vandaag in de Hoekse Waard.

De bus zou om half tien vertrekken vanuit Amsterdam Amstel. Vanuit Den Haag, wara ik de avond ervoor een feestje had, toch nog best een eind reizen met het OV. Gelukkig bleek Palle, eveneens aanwezig op de Soiré van Bart, vlakbij Amsterdam Amstel te wonen. En hij had er ook geen bezwaar tegen om wat vroeger op te staan om mij op tijd bij Amstel af te leveren.Het vele gereis in de campagne begint me op te breken. Als Bredanaar woon je nu niet bepaald in de buurt van centraal Nederland, dus vaak moet ik een ur of twee reizen alvorens ik überhaupt bij het opstappunt van de bus ben angekomen. En ondanks dat ik in de trein best zinvol kan werken, en ook ruim de tijd heb om commissiestukken voor Breda te lezen, blijft het reizen vermoeiend. De campagnegeest is sterk, maar het lichaam soms zwak. Ik voel een verkoudheid opkomen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *