Homo Ambitus – za 4 nov. 2006

Femke on Tour

De komende twee-en-een-halve week ben ik bijna full-time met Femke on Tour. De bus crost kris kras door het land en wij crossen vrolijk met haar mee. Vandaag waren we in Friesland, in de plaatsen Leeuwarden en Witmarsum.

Het klink misschien raar, maar volgens mij was het de eerste keer dat ik over de afsluitdijk heen reed. En op de terugweg mochten we nog een keer. Het was trouwens ook de eerste keer dat ik in Leeuwarden was. En Witmarsum ook, maar dat is dan weer niet verwonderlijk.

Femke on Tour is niet allen campagne. Het is voor mij ook aardrijkskunde.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *