Homo Radiophonicus – do 16 nov. 2006

this is radio man 

Ik had een busvrije dag. Daarvoor in de plaats moest ik twee radio-spotjes opnemen. De NS werkte echter niet mee.

Mijn eerste afspraak was om negen uur in hotel de Postelhoeve in Tilburg. Maar er was iets met de treinen. Ik geloof een vertraging. Ik besloot een decadente daad te verrichten: om niet al te laat aan te komen, nam ik de  taxi. Om kwart over negen zat ik bij Harry de Winter in de auto om daar de tekst van een ‘stem GroenLinks-spotje op te nemen.

Die middag door naar cabaretier Lenette van Dongen. Bij haar hetzelfde verhaal. Erg gelachen bij haar aan de keukentafel trouwens. Wie zegt dat cabaretiers in het dagelijks leven hele vervelende mensen zijn, is nooit bij Lenette geweest.

’s Avonds een debatavond voor de Armeense Studentenvereniging aan de Universiteit Utrecht. Het was een redelijk pittig debat, waar helaas ook nu en dan onwaarheden werden verkondigd. Uiteraard ging het aan het eind van de avond ook over de Armeense Genocide. Inkoppertje voor mij, sinds mijn opiniestuk in NRC heeft gestaan.

De trein tussen Den Bosch en Breda was uitgevallen. Ik glimlachte gelaten, terwijl ik eigenlijk wilde vloeken. Ik houd van de NS, maar eigenlijk is het een klote-bedrijf.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Radiophonicus – do 16 nov. 2006”

  1. Gunst. Dat Harry de Winter moet bijklussen als taxichauffeur.

    [sÇ: tsja, dat behoeft enige uitleg. Omdat de lobby van Hotel de Postelhoeve te rumoerig was, hebben we het spotje openomen in Harry’s ontzettend mooie met leer beklede wagen. Waar het trouwens rook naar een broodje filet americain dat Harry de vorige dag had verorberd.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *