Homo Fluens – ma 4 dec. 2006

landelijk partijburo

Op het Partijbureau een afspraak met de internet-werkgroep van GroenLinks. Aansluitend daarop een vergadering van het partijbestuur.

De treinen reden op tijd en ik was vroeg genoeg om bij de Albert Heijn op Hoog Catharijne nog even een pak zware Brandaris aan te schaffen ter vervanging van het pak dat ik de dag ervoor was kwijtgeraakt.

Het partijbestuur evalueerde de dampagne en de verkiezingsuitslag. Daar valt veel over te zeggen. Over de campagne was iedereen behoorlijk tevreden. Uit onverdachte hoek: de Volkskrant noemde de campagne van GroenLinks foutloos. Maar hoe verklaren we dan het verlies van één zetel. De algemeen heersende mening is dan toch dat er in Nederland op dit moment weinig behoefte is aan echt progressieve politiek. GroenLinks wil hervormen, en ook al doen we dat op een sociale en groene manier, na vier jaar Balkenende zit de kiezer daar kennelijk niet op te wachten.

Bij tijds terug in Breda, waar ik nog even aanhaakte bij twee van mijn Bredase fractiegenoten in Café de Beyerd. Al met al een prettige dag en derhalve niets om over naar huis te schrijven. Dagen die volgens  planning verlopen maken vaak saaie blogs.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

4 gedachten aan “Homo Fluens – ma 4 dec. 2006”

  1. Je hebt vandaag nog heel wat te schrijven wil je op tijd het jaar afronden. Succes.

    [sÇ: over een week of wat lees je wel waarom ik daar niet aan toegekomen ben.]

  2. Nop. Niet gelukt. Nou ja, dan maar de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. En meer blogtijd.

    [sÇ: degene die bedacht heeft dat vierentwintig uur voldoende was, had vast niets te doen. Of een slecht huwelijk natuurlijk.]

  3. Huh?

    [sÇ: gedacht vanuit de premisse dat mensen met een slecht huwelijk meer tijd hebben dan mensen met een goed huwelijk. Alhoewel de laatsten dan weer geen tijd hoeven vrij te maken om te bekvechten. Sorry, my mistake.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *