Homo Exhibens – do 25 jan. 2006

The Office

Met de verhuizing heb ik weliswaar één van de grotere kamers toebedeeld gekregen, maar ook één met de minste lichtinval. Dit gebrek aan luxe heb ik proberen te compenseren door mijzelf het grootste bureau toe te eigenen.

Dat bureau moest voor de gelegenheid wel verplaatst worden. Alsmede de vergadertafel en allerhande ander meubilair dat de kamer doorgaans vult. In het kader van de Provinciale Verkiezingen hadden we een videoshoot met de kamerleden en er was besloten mijn werkplek om te bouwen tot provisorische opnamestudio.

Het was een lange opnamedag, maar gelukkig ook een vruchtbare. Totdat bleek dat de digitale filmbestanden van een dermate ontoegankelijk bestandsformaat waren dat ze niet zomaar gebruiksklaar op mijn laptop gezet konden worden. MXF-bestanden, weer een nieuw en volstrekt ontoegankelijk bedenksel van de makers van Sony.

Terwijl we als partij er nu juist alles aan proberen te doen zo toegankelijk mogelijk te zijn.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Exhibens – do 25 jan. 2006”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *