Homo Explodens – di 17 juli 2007

verdacht koffertje

Tegen het einde van de middag kwam het bericht binnen dat er onderdelen van een bom waren gevonden in het Dwars-pand. Voor de zekerheid ontruimde de door Dwars verwittigde politie het pand, en ging met honden op zoek naar explosieven. Er werd niets gevonden.

Het leek me een goed moment om naar Utrecht te reizen en de Dwarsers te ondersteunen in de media-aandacht die zou gaan volgen. De eerste afspraak die ik daar maakte: iedereen die gebeld wordt, verwijst door naar de woordvoerder, die alle contacten met de media zal afhandelen.

Meer kan ik dus niet zeggen. Ik verwijs U daarom ook maar door.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *