Homo Explodens – do 19 juli 2007

Ik reed opnieuw naar Utrecht, naar het DWARS-pand. Naar aanleiding van de vondst van een koffer met enkele bom-onderdelen was de interesse in DWARS enorm toegenomen.

De bewuste koffer is gevonden in een rommekhok, waar oud-campagnemateriaal, t-shirts en ander verouderd of onbruikbaar geworden materiaal werd gedumpt. Het rommelhok werd opgeruimd om de ruimte te kunnen gebruiken als opslag voor het archief. En toen kwam de koffer dus tevoorschijn.

Het rommelhok werd dus verbouwd tot archief. Desondanks leek het verstandig om de ruimte voorlopig nog maar even te bestempelen als rommelhok. Anders zou de indruk kunnen ontstaan dat de koffer netjes bij de E van Explosieven stond, tussen de D van dodenlijst en de F van FN MAG Mitrailleurgeweer. En dat was natuurlijk niet zo.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Explodens – do 19 juli 2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *