Homo Ignotus – zo 22 juli 2007

zondagse trein

Voor ik thuis wegging had ik nog even de laatste vijf pagina’s van BW14 geopend, zodat ik ze in de trein op mijn gemak kon lezen. Voor de zekerheid had ik ook nog een bosje bloemen gekocht. Maar dit alles kon het gevoel van schaamte niet wegnemen.

Als ik dit schrijf, ben ik onderweg naar Arnhem. Ik ben uitgenodigd voor de derde mini-weblogmeeting van René. Ik ben waarschijnlijk de enige die een maand achterloopt met zijn blog. En het ergste is, het is niet de eerste keer. Sterker nog, een maand of wat achterlopen begint een beetje het handelsmerk van mijn blog te worden. Samen met het woord ‘homo’ in elke titel uiteraard. Ik ben een slechte blogger.

Aan de andere kant heeft het ook wel weer een voordeel. Ik heb ten minste nog iets te vertellen wat iedereen nog niet weet.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Homo Ignotus – zo 22 juli 2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *