Homo Absens – wo 5 sept. 2007

Breda Barst-vitrine

Nog anderhalve week tot Breda Barst. Maar ik zal er dit jaar niet bij zijn. Misschien dat ik de hoofd-act, The Levellers, nog net kan zien, maar veel meer zal het niet zijn.

De reden: GroenLinks heeft in datzelfde weekeinde haar belangrijke toekomst-congres. Honderden leden zullen in dat weekeinde discussiëren over strategie, koers, beginselen en organisatie van de partij. Aan de tweede commissie van Ojik, een brede werkgroep van zo’n 45 (!) mensen, mag na het weekeinde alle opgedane ideeën en meningen gaan samenvoegen en inpassen, zodat uiteindelijk in het najaar van 2008 (!) beslissingen kunnen worden genomen. Als het om de toekomst gaat, dan nemen we de tijd, zullen ze wel gedacht hebben.

Aangezien ik zelf ook in de tweede Commissie van Ojik zit, had ik al bedacht dat ik op zijn minst delen van het weekeinde aanwezig moest zijn. En dat ik dus delen zou moeten gaan missen. En dat dat uiteraard ook zou inhouden dat ik delen van Breda Barst zou missen. Ik zag mezelf al het hele weekeinde op en neer pendelen.

Uiteindelijk heb ik besloten dat je beter één ding goed kan doen dan twee dingen half. Met pijn in mijn hart zette ik een streep door Breda Bart. Wat overigens niet wil zeggen dat ik helemaal niets meer doe. Vandaag samen met Jaap de stationsvitrine ingericht, en voor het opbouwen en afbreken ben ik ook beschikbaar. Wel de lasten, niet de lusten, zullen we maar zeggen. Zoveel opofferingsgezindheid, dat moet haast wel een positief effect op mijn leven krijgen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Absens – wo 5 sept. 2007”

  1. Al die moeite, en we zijn niet verder gekomen dan een welkomstkus. Maar misschien dat dat voor jou al voldoende was ;-) Heb nu maar met Femke staan ouwehoeren.

    [sÇ: Femke is een waardig vervangster.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *