Homo Ablegens (2) – do 24 jan. 2008

DWARS-logo's

Mij het lidmaatschap van DWARS ontzeggen op basis van mijn leeftijd, dat mag volgens de eigen statuten niet. Daarnaast ben ik, samen met het kopiëerapparaat, het langst meegaande deel van de organisatie. Met dat verschil dat ik zo nu en dan nog wel actief ben.

Het duurde even, maar uiteindelijk heeft het bestuur mijn bezwaar gegrond verklaard. Het voorbeeld-bezwaarschrift dat andere mensen kunnen indienen is hier te vinden.

Zeer geacht lid S. Akinci,

In reactie op uw bezwaar, ingediend op 12 januari 2008, kan ik u mededelen dat het bestuur uw bezwaar gegrond acht. Dit brengt met zich mede dat u “gewoon” lid bent van DWARS. U bent dus, van de dag van inschrijving tot op de dag van vandaag, lid van DWARS. Ook zullen wij er alles aan doen om zorg te dragen voor het feit dat u uw oorspronkelijke lidnummer, te weten 30480, in uw bezit blijft.

Wij nemen aan dat u zich kunt vinden in onze beslissing. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, dan vernemen wij dit gaarne van u.

In de veronderstelling verkerende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd verblijven wij,

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Jaap van der Heijden
Penningmeester

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Homo Ablegens (2) – do 24 jan. 2008”

  1. Wat een lullige reactie ^^. De volgende GA van FYEG zal ik moeten voorstellen om ze uit de federatie te smijten, te verbannen, ritueel onteren.

    [sÇ: hebben jullie al weer een land dan?]

  2. Ik wist niet dat je ook al bij DWARS een nummer bent. Denk dat volgende congres naast een einde aan deze discriminatie ook een einde aan het geven van een nummer aan leden moet worden gemaakt. Ik ben voor een roulerend lidmaatschapsnummer, dit zorgt dan ook weer voor recycling van nummers onder de 30480 (en ver daar boven).

    [sÇ: uit welk tijdperk kom jij? het is tegenwoordig helemaal in om een nummer te zijn.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *