Homo Prodens – di 22 jan. 2008

Carl Anderson als Judas

Pleuni, de grote trekker van het Comité van Liefhebbers van de Zuivere Tweede Stem van Pierre Kartner, heeft een nieuw project omarmd: een muzikale avond rond de musical Jesus Christ Supermanstar. En of ik Judas wilde zijn. Dusss…

Als Pleun iets gaat doen, dan doet ze dat altijd net effe anders. De avond wordt dan ook geen uitvoering van de musical. Bekende en minder bekende Bredanaars zullen allemaal een nummer van de musical voor hun rekening nemen. Die niet altijd precies datgene zullen zingen dat je in eerste instantie verwacht. Maar veel meer dan dat mag ik niet verklappen. Behalve misschien dat ik vandaag één van de Jezussen tegenkwam. Die ik bij mijn uitvoering ook nog hard nodig zal hebben. Als ik van Pleuni enige artistieke vrijheid krijg althans.

De uitvoering is op goede vrijdag, 21 maart. De poliep op mijn stembanden is dan al weg en als het goed is heb ik dan mijn gouden strotje weer terug. Nou ja, bronzen strotje dan.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Prodens – di 22 jan. 2008”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *