Homo Construens – za 26 jan. 2008

Het is inmiddels ruim een half jaar geleden dan Joris en Liesbeth hun nieuwe woning betrokken hebben. De aankoop ging gepaard met intensieve verbouwingsplannen die zich vooralsnog op geen enkele manier in de buurt van naderende voltooiing bevinden.

Het winkelpand onder hun woning stond leeg en werd ook verbouwd. Een mooi moment, zo dacht Joris, om het aantal draagbalken van zijn vloer te verdubbelen. En of ik daar dan uiteraard bij kon helpen.

Net als misschien wel de hele verbouwing van het huis, bleek ook de inschatting die Joris van de duur van deze afgemeten klus gemaakt had al snel iets te optimistisch. Gelukkig heeft een weekeinde twee dagen had Joris er helemaal geen bezwaar tegen als ik zondag terug zou komen.

Het grote voordeel van twee dagen werken bij Joris en Liesbeth is dat ik ook twee keer mocht meeëten. En dat het verder ook best wel gezellig is eigenlijk. Wat een boeiend leven heb ik toch.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Construens – za 26 jan. 2008”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *