Homo Vernus – ma 24 mrt. 2008

lentesneeuw

De lente hangt in de lucht. Ik heb zelf in ieder geval de behoefte om de winter maar eens af te sluiten. Niet dat het klimaat daar overigens erg aan meewerkt.

Een noemenswaardige winter hebben we weer niet gehad dit jaar. Zelden heb ik de verwarming zo weinig aangehad als dit jaar, en eerlijk gezegd staat ie ook al weken uit. Tot dit weekeinde. Door de vrieskou moest de knop van de thermostaat, die bij mij eigenlijk alleen als een veredelde aan-en uitknop werkt, toch weer naar rechts gedraaid worden.

Lente dus. Dat mensen elkaar in de armen vallen, knuffelende stelletjes in het park, opbloeiende liefdes, dat soort dingen. Ik heb er weer zin in. De winter heeft lang genoeg geduurd.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Vernus – ma 24 mrt. 2008”

  1. Yep! De winter heeft veel te lang geduurd… zo jammer dat na winter altijd eerst herfst haar intrede doet… en dan pas knuffelen in het park.
    Ik blijf wachten.

    [sÇ: knuffelen in het park. yes please.]

  2. … zou ik ook kunnen knuffelen in het park… in Iran? ;-)
    Da’s waar ik morgen een weekje ga vertoefen. No sir, no.

    [sÇ: tsja, het is in iran nu eenmaal regenachtig weer op dit moment.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *