Homo Visens – zo 23 mrt. 2008

Fifi Hengsten op de POB-parade

Pasen in Breda betekent POB-parade. De pop-organisatie had het voor elkaar gekregen maar liefst 70 bands te programmeren in het paasweekeinde.

En dus liepen Sebi en ik allereerst naar de vulling, waar muzieksite 3voor12 een serie akoestische sessies had gepland. Om vervolgens naar De Bruine Pij (Millstone), Café de Kleine Wereld (Merel), terug naar De Vulling (Exploding Shetland Ponies) en De Avenue (Fifi Hengsten) te gaan.

In Club M (dj Zaxxon) mocht ik aanvankelijk niet binnen, vanwege de legerbroek die toch echt niet paste bij het soort van clientèle waar deze trendy uitgaansgelegenheid zich op richt, maar de portier zag het toch maar door de vingers.

In het Hijgend Hert stonden de punkers van Delychees en samen met Pieter probeerde ik aan de zijkant van het podium nog een soort pit te creëren. Een weinig succesvolle poging, aangezien slammen met slechts twee mensen eigenlijk best schraal is. Zodat we uiteindelijk toch weer terecht kwamen in de Boulevard. Waar we al onze die dag uit het oog verloren vrienden één voor één zagen binnendruppelen. Sommige dingen zijn standaard.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *