Homo Desertus – vr 8 aug. 2008

regendruppels

De vrijdag is een rare dag op het partijbureau. Aangezien parttime werken bij GroenLinks de norm is, is er op vrijdag altijd maar een klein deel van de collegae aanwezig.

De vacantietijd maakt het extra rustig. Het was vrijwel uitgestorven vandaag. Stilte in de lege gangen. Alleen het geluid van de regen tegen het raam van mijn werkplek op de zolderverdieping van het GroenLinks-pand. Mijn doorweekte kleren van de hoosbui eerder die dag, droogden tergend langzaam.

Op dit soort troosteloze momenten is er gelukkig altijd nog de radio om je gezelschap te houden. Lang leve 3FM.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Homo Desertus – vr 8 aug. 2008”

  1. Kan je dagelijks het foute uur op Q Music aanraden. Was altijd een feest toen ik nog in Rotterdam werkte en in de auto stapte. Van MC Hammer tot de Dolly Dots tot 2 Unlimited tot Anita Meyer. Why tell me why tell me why tell me why do I prayyyy oohhhh believin’ destinyhyhy believin’ Altijd weer een geweldig begin van de dag, steeds weer zonde als het tien uur is en het reguliere programma weer wordt opgepakt.

    [sÇ: wil je me de ziektewet in hebben?]

  2. Je had natuurlijk ook mij kunnen overstelpen met goede wensen enzo via de mobiele telefoon.

    [sÇ: was de felicitatie op je blog weer niet goed genoeg voor meneer?]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *