Feestje – za 25 sept. 2004

Toen ik om kwart voor elf voor de eerste keer wakker werd, besloot ik die dag maar als verloren te beschouwen. Ik draaide me voorzichtig om in mijn slaapzak en haalde mijn arm open aan de iets te scherpe rits.

De vorige avond was ik bij Jaap gaan eten. In eerste instantie zou hij mee gaan naar het feest in Utrecht, maar daar was hij op terug gekomen. Het was voor hem een intensieve week geweest. Dus toog ik alleen verder naar Utrecht.

Cbi vierde zijn verjaardag (samen met een mij verder onbekende Monique, een leuke meid met een hele vette hanekam) in de mega-keuken van het studentenhuis. Drank in overvloed aanwezig in de smaken bier, wijn, vodka en het sinds de opheffing van het verbod erg populaire Absinth.

Hoewel Cbi vanwege zijn kuur de hele avond verplicht nuchter bleef, verliep de rest van het feestje volgens vast stramien en na verloop van tijd was het gros van de bezoekers dan ook onder invloed van drank of anderszins. Op een gegeven moment was zelfs het broertje van de gastheer kwijt (na achteraf bleek als gevolg van een pilletje of twee; heeft zes uur lang verdwaald door Kanaleneiland gelopen en is daarbij ook nog eens door zijn enkel gegaan). Al met al leverde het feest genoeg leuke tafereeltjes op, waaronder bovenstaande foto. Rond een uur of vijf gaan slapen. Het feest ging daarna nog drie uur door, waarna Cbi de dweil ter hand nam om nog tot elf uur ’s ochtends de vloer te schrobben (bikkel!).

Goed, ik werd dus nog een aantal keren tevergeefs wakker, maar om twee uur besloot ik definitief mijn slaapzak te verruilen voor een douchecabine. Een klein uurtje later reden Cbi en ik op de snelweg, op zoek naar een pompstation met kaasbroodjes en koffie. Cbi moest die avond optreden met zijn band Conquestador en deze band verzameld altijd in Tilburg. Ik reed door naar Breda. Net op tijd voor Star Trek Voyager.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Feestje – za 25 sept. 2004”

  1. Wat grappig dat jij nog in de studentenkringen verkeert. Dat lijkt voor mij zo ontzettend lang geleden. Al mijn verjaardagsfeestjes zijn bij mensen met een eigen huis en vaak een paar rondrennende kleuters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *