Music is my aeroplane – di 14 en wo 15 febr. 2006

Wie geen relatie heeft, houdt op Valentijnsdag een heleboel tijd over voor andere dingen. En dus hadden Gijs, Joost en Sof een optreden voor zichzelf geregeld in een Ierse kroeg in Utrecht. Relatieloos als ook ik ben, vroegen ze mij om die avond hun geluidsman te spelen. Er waren toevallig geen campagneactiviteiten en het leek mij een welkome afwisseling op de politieke drukte van het moment

Dus toog ik met een klein kapitaaltje aan geluidsapparatuur naar Utrecht, waar technisch alles redelijk naar wens verliep. En aangezien deze geluidsman zelf ook wel een biertje lustte, ben ik maar bij de zangeres blijven slapen. Gewoon op de bank overigens, want ik wilde vooral niet te comfortabel liggen.

De volgende ochtend had ik namelijk om acht uur een afspraak met de commerciële lokale omroep TV&Co. En aangezien we pas om vier uur gingen slapen en ik al om zes uur aan wilde rijden (je weet het maar nooit met die files), wist ik zeker dat een goede lighouding funest zou zijn voor de zo broodnodige punctualiteit de volgende ochtend.

Ik was natuurlijk, veel te vroeg, al om zeven uur thuis. En TV&Co kwam een kwartiertje te laat. Ben ik in dat laatste kwartiertje toch nog even ingedommeld. Waardoor mijn eerste blik in de tv-camera waarschijnlijk niet de wakkerste ooit is geweest. Gelukkig had ik nog koffie in huis.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *