Homo Ambitus – ma 30 okt. 2006

Kekke jasjes hè?

Femke on Tour deed vandaag aan. Voor mij een dubbelrol: allereerst als campagnemedewerker van de Tweede Kamerfractie, die betrokken is bij het hele gebeuren rond de tour. Op de tweede plaats als fractievoorzitter in Breda, die van Femke het eerste exemplaar van het Verkiezingsprogramma voor Jongeren in ontvangst mocht nemen.

De bus kwam stipt om twaalf uur aan op de parkeerplaats van de NHTV. En hoewel het er vanwege de tentamenperiode eerst nog even op leek dat de studenten het zouden laten afweten, bleek daarna al snel dat Femke ook onder de studenten in Breda kan rekenen op behoorlijk wat aandacht en populariteit. Zo’n 200 studenten luisterden een uur lang aandachtig naar wat La Halsema te vertellen had.

Iedereen kreeg de gelegenheid om vragen op te schrijven op een briefkaart, die, zo wil het aloude principe, daarna beantwoord werd door Femke. Het aantal ingediende vragen oversteeg de hoeveelheid beschikbare tijd, zodat na het officiële programma grote groepen studenten haar bedolven onder nog meer vragen. En daar zaten ook de bekende vragen bij als ‘mag ik met je op de foto’ of ‘wil je je boek signeren’. Fem rockt!

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *