Homo Congregens – vr 31 aug. 2007

Hotel Zonne

De Eerste en Tweede Kamerfracties van GroenLinks waren, compleet met medewerkers, neergestreken in Hotel Zonne in Noordwijk. Het jaarlijkse fractieweekeinde voor evaluatie, bespiegeling en strategiebepaling ving aan.

Jammer dat de buschauffeur van Connexxion, ik herhaal Connexxion, niet zat op te letten en doorreed, toen ik in Leiden op de bus naar Noordwijk wilde stappen. De lage frequentie van de dienstregeling noopte mij een taxi te nemen. Eenmaal aangekomen in hotel Zonne stond Tof Thissen al klaar om iedereen van een kop koffie te voorzien.

Na een dagprogramma propvol met vergadersessies, schoven we aan aan de bar. Naast mij Jan Laurier, het met voorkeurstemmen gekozen Eerste Kamerlid van GroenLinks. Onvermijdelijk kwam aan de orde hoe hij aan zijn zetel was gekomen.

Nog altijd vind ik dat de fractie en afdeling van Zuid-Holland niet zuiver hebben gehandeld door geen ledenvergadering uit te schrijven. Daarmee heb ik echter nog geen oordeel over de politicus Jan Laurier. Dat oordeel komt vanzelf nu hij zich de komende jaren als senator kan gaan bewijzen en ik wenste hem daar succes bij. Samen staken we een peuk op en bestelden nog een drankje. En eindigden we nog wat later met Jane, Zulmira en Tofik in de meest vreselijke discotheek die ik ooit van binnen heb gezien.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

7 gedachten aan “Homo Congregens – vr 31 aug. 2007”

  1. Lekker, samen een peuk op steken en dan acht gaan feesten! Ooh, en Steven was er ook ja.

    [sÇ: en laten we vooral Steven niet vergeten.]

  2. Was Femke er ook? Hihihi de Disco 19.:) Als student heb ik bewust met Juso’s samen weekend tripjes gegaan omdat Bundnis90-Die Grünen hadden ook raar discos waar ze verzamelden.

    [sÇ: Femke is dit lot gelukkig bespaard gebleven.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *