Homo Perdens – za 21 juni 2008

Ja, goed, we hadden dan misschien wel een reünie gepland. En één van de vrienden moest ergens in Zevenbergen optreden met z’n nieuwe bandje en het was de bedoeling dat we allemaal zouden gaan luisteren. Maar ja, Nederland moest spelen. Dus dat ze dat vast ook wel zonder mij konden doen.

Ik was er goed voor gaan zitten in de Boulevard. Thuis een goede bodem van rijst en oesterzwammen neergelegd om vervolgens met gezwinde spoed in de Boulevard een aantal witbiertjes naar binnen te werken. Homo zijn is leuk, maar het blijft voetbal hè. Dus een beetje testosteron graag.

De aanvankelijk goede bui zwakte snel af bij het zien van de eerste helft. Iets met deuken die niet in het spreekwoordelijke pakje boter geslagen werden. En toen na de rust de Russen hun eerste doelpunt zetten, leek alle hoop verloren. Dit Oranje ging het niet halen.

Even kwam de hoop terug, toen Van Nistelrooy nog een gelijkmaker wist te scoren. Even stonden we schrap en kon de wedstrijd weer alle kanten op. Maar Oranje kreeg de geest niet. In de verlenging was het over en uit.

Wat doe je dan, als homo? Precies, je deelt het verdriet van je medekijkers, troost hen en geeft alle knappe hetero’s in de kroeg een dikke en intense knuffel. Gewoon, omdat het kan.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

8 gedachten aan “Homo Perdens – za 21 juni 2008”

 1. Dus de wereld is toch weer een beetje mooier geworden deze avond…interessant, zo had ik het nog niet bekeken. Wat een fantastische avond eigenlijk!

  [sÇ: zeker niet. als oranje gewonnen had was er precies hetzelfde gebeurd hoor.]

 2. De koffie en RedBull smaakten erg goed en sporen van Anthrax hebben we niet aangetroffen! Nog bedankt daarvoor.

  [sÇ: dank je wel dat je het woord anthrax op mijn blog hebt gezet. vanaf nu leest de nsa ook mee.]

 3. (Dus het was zuivere koffie en je daad pleitte voor je mening inzake het gedogen danwel toestaan van bedelarij)

  P.S. Mag ik je web-log.nl op de mijne vermelden?

  Pablo de Jong
  Zie ook : http://www.pablodejong.web-log.nl

  Groeten ook van Sonja en Michel

  [sÇ: geen dank en uiteraard.]

 4. Profiteur!

  [sÇ: nou nou nou. ik vind de beschrijving ‘optimaal gebruik makend van de gelegenheid’ een betere beschrijving.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *