Homo Remeans – ma 7 juli 2008

Sigur Rós - foto: Gie Knaeps/HUMO
Sigur Rós - foto: Gie Knaeps/HUMO

De treinreis terug verliep iets minder voorspoedig en betekende voor ons vooral dat we op het mooie en geheel gerenoveerde station Antwerpen een tijdje moesten blijven wachten. Er zijn ergere plaatsen om te moeten rondhangen.

Vier dagen Werchter is al met al toch een behoorlijke uitputtingsslag. Jaap en ik zaten stil voor ons uit te staren terwijl om ons heen het Vlaamse landschap voorbijgleed.

Eenmaal thuisgekomen wachtte mij de heerlijk warme douche en vervolgens het uitpakken van de tas. Wasmachine vol, wandelschoenen in een bak warm water en de tent uitgerold over de stoelen om goed te kunnen drogen. En daarna meteen achter de computer, niet om mijn mail te checken, maar om eens rustig te bekijken welke LP’s ik wilde bestellen van de vele bandjes die ik heb gezien.

De platenzaak had uiteindelijk toch nog een goede dag. Ze hadden de hele dag niets verkocht, maar een half uur voor sluit konden ze toch nog zo’n dertien platen aan me kwijt.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Remeans – ma 7 juli 2008”

  1. Wel minder nostalgisch als je ze via internet bestelt…

    [sÇ: ik moet natuurlijk wel een beetje met mijn tijd meegaan.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *