Homo Redigens – wo 15 okt. 2008

pizza

Al enige tijd werk ik een aantal dagen per week bij het Wetenschappelijk Bureau van GroenLinks aan een project over ontwikkelingsamenwerking. Dat project moet onder meer leiden tot een pamflet.

Nu de deadline begint te naderen, hebben Bart, de directeur van het Wetenschappelijk Bureau, en ik een aantal dagen uitgetrokken om tot een redactioneel uitgwerkte tekst te komen. Lange sessies met veel koffie en sigaretten en een pizza met een glas cola erbij als avondmaaltijd.

Ik realiseerde me plots dat het jaren geleden moet zijn geweest dat ik voor het laatst cola had gedronken. Een middelbare schoolgevoel maakte zich van me meester.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Redigens – wo 15 okt. 2008”

  1. Ben ook zeker geen coladrinker pur sang. Heel af en toe, als er in de kleedkamer na een wedstrijd keuze is tussen bier en cola, wil ik voor mijn eigen bestwil soms nog met het laatste beginnen.

    Krijg wel ontzettende zin in een pizza Atillio (voor kenners: wordt in andere restaurants aangeduid als een pizza Hawaii – voor het laatst genuttigd op 14 november en dus eigenlijk al veel te lang geleden…)

    [sÇ: hier sprak de liefhebber.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *